top of page
WhatsApp Image 2023-10-13 at 17.02.43.jpeg
Reach Out

Reach out
Begeleiding van mensen met een eetstoornis.

Als ervaringsdeskundige begrijp ik als geen ander hoe moeilijk deze strijd is. Ik combineer mijn eigen ervaring met een solide professionele kennis om jou te begeleiden naar een duurzaam herstel.

Soukaina El Ouardi
Aspraak maken

Hoihoi! Ik ben Soukaina.

 

Ik ben afgestudeerd als psychiatrisch verpleegkundige binnen de geestelijke gezondheidszorg. Aangezien mijn interesse groot is, ben ik aan de opleiding psychologie begonnen en volg ik regelmatig bijscholingen met betrekking tot lichaam en geest. Ik ben zeer geïnteresseerd in ‘het effect van trauma op ons lichaam’, hiervoor volg ik ook de online cursus van Alex Howard.

Binnen de praktijk zal ik als therapeutisch coach te werk gaan. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een eetstoornis.

Als ervaringsdeskundige begrijp ik als geen ander hoe moeilijk deze strijd is. Ik combineer mijn eigen ervaring met een solide professionele kennis om jou te begeleiden naar een duurzaam herstel. Ik focus mij op mindset en onderliggende aspecten omdat ik geloof dat dit zowel de basis als van essentieel belang is voor blijvende verandering en welzijn.

Ik kijk samen met jou waar jij nood aan hebt en welke werking bij jou past.

Naast mijn passie voor mijn werk, kun je mij vaak op het voetbalveld of sportschool vinden. Verder hou ik van lezen, in de natuur zijn, eten, reizen en tijd spenderen met familie en vrienden.

Je kan me terugvinden op instagram waar ik regelmatig iets post.

Wie is wie?
Soukaina_edited.jpg

Soukaina El Ouardi

Psychiatrisch verpleegkundige.

Begeleiding van mensen met een eetstoornis.

Tarieven

Tarieven

bottom of page