top of page

Een nieuwe weg voor de dokters

Lieve patiënten,

 

We bewandelen met de praktijk al enige tijd een heel mooi pad. Samen met een topteam stellen we jouw welzijn centraal. Om de best mogelijke zorg te bieden, is ook ons eigen welzijn van groot belang.


Integratieve geneeskunde

Dr. Sanne en dr. Evalien besloten om niet meer onder de noemer ‘huisarts’ te werken. We garanderen geen acute, niet-planbare zorg. Onze volledige focus ligt op een meer integratieve vorm van geneeskunde. Hierbij kijken we op een diepere en bredere (bio-psycho-sociaal) manier naar je klachten, je lichaam, geest en emoties.


Wat betekent dit voor jou?

Je kan nog steeds bij ons terecht in de vertrouwde setting, voor eender welk probleem en eender welke vraag. Met onze gekende warme en zachte aanpak staan we graag als een gids aan je zijde. We nemen tijd om te luisteren naar jouw unieke verhaal.

Indien onze agenda het toelaat, ben je zeker welkom voor acutere problemen.


Telefoon

We zijn niet meer telefonisch bereikbaar. Tijdens de consultatie zijn wij met onze volle aandacht bij de persoon voor ons. Op andere momenten zijn we bij ons gezin of zorgen we voor onszelf. Een bericht inspreken kan en dan antwoorden wij op een gepast moment


Afspraak

Je kan online een afspraak maken. We voorzien standaard 30 minuten. Je kan ook 2 blokjes achter elkaar inboeken: voor een uitgebreide intake of wanneer je daar nood aan voelt.


Vragen?

Indien je met een (praktische) vraag zit kan je ons bereiken:


Tarieven

Het remgeld (eigen aandeel) voor een consult van:

  • 30 minuten is 25 euro,

  • 60 minuten is 65 euro.  


Het loslaten van de rol als huisarts impliceert dat we de verhoogde tegemoetkoming niet meer toepassen. Durf deze tarieven bespreekbaar te maken bij (een tijdelijke) financiële nood.


Meer info

Vind je op de website onder het kopje ‘Artsen’.

Neem zeker eens een kijkje in ons zorgaanbod.

 

Warme groeten,

Dr. Sanne en Dr. Evalienコメント


bottom of page