top of page
Cédric_04_edited.jpg

Cédric Mallé
Algemene (sport) kinesitherapie & revalidatie
Handrevalidatie
Dry Needling
Brandwonden - en littekenrevalidatie

cedric@praktijklindenbos.be

Ik ben Cédric Mallé, ik ben een Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, optie sportrevalidatie. Ik ben afgestudeerd in 2011 en heb direct na de opleiding een postgraduaat gedaan in de manuele therapie aan de universiteit van Leuven.
 

Na een tweejarige opleiding van dry needling ben ik mij verder en verder gaan verdiepen in de handrevalidatie. Naast de regelmatige bijscholingen aan de KULeuven heb ik ook de handrevalidatiecursus gevolgd in het handencentrum te Utrecht, Nederland. Deze cursus heeft mijn kennis van de hand en haar revalidatie naar een hoger niveau gebracht. Door deze cursus is mijn interesse dan ook gegroeid om zelf spalken te maken zodat de revalidatie niet enkel in de praktijk gebeurt, maar ook verder gezet kan worden buiten de praktijk.
 

Naast de praktijk speel ik ijshockey en ben ik kinesist geweest van de chiefs Leuven en de nationale ijshockeyploegen U20 en senioren van 2013 tot 2016.
 

Sinds oktober 2018 ben ik gestart met de Oscare opleiding littekentherapie aan de universiteit van Antwerpen. Naast de opleidingen voor handrevalidatie en brandwonden, probeer ik zoveel mogelijk up-to-date te blijven door regelmatig bijscholingen te volgen en de literatuur te raadplegen.
 

Curriculum

2011: Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
2012: Postgraduaat manuele therapie
2015: Myofasciale therapie
2016: Allround handrevalidatie te Utrecht
2018: Brandwonden en littekentherapie universiteit Antwerpen (scaracademy) I.O.
2019: Gastdocent handrevalidatie aan de Antom de Kom universiteit te Suriname

(In de loop der jaren heb ik ook nog meerdere kleinere workshops gevolgd)

kinesist.png
Maak hier een afspraak
bottom of page