top of page
Kristof_01_edited.jpg

Kristof Servranckx
kristof@praktijklindenbos.be

Ik ben Kristof Servranckx en woon in Kessel-Lo. In 2011 ben ik afgestudeerd als Master in de Revalidatiewetenschappen en de Kinesitherapie met specialisatie sportrevalidatie. In 2012 heb ik Specifieke Lerarenopleiding Gezondheidswetenschappen gestudeerd aan de KULeuven en in 2013 behaalde ik mijn diploma als Manueel therapeut aan de UGent.  Daarnaast volgde ik reeds diverse bijscholingen met betrekking tot de kinesitherapie.

Verder ben ik een fervent skier en voetballer. In mijn vrije tijd ben ik ook een aantal jaar kinesist geweest van een voetbalploeg.

Naast zelfstandige kinesitherapeut ben ik ook werkzaam in het Heilig Hart Ziekenhuis te Leuven. Hier werk ik vaak met een geriatrische populatie maar ook orthopedie kruist regelmatig mijn pad. Hierdoor heb ik een goed beeld van de revalidatienoden in de praktijk of thuis bij iemand postoperatief.

Centraal staat steeds de patiënt met zijn eigen verhaal. Naast een hands-on aanpak vind ik de actieve therapie zeker ook belangrijk. Op deze manier zal u ook weten wat u thuis kan doen. Ik zal trachten bij te staan met informatie en oefeningen om verdere klachten te voorkomen.

Curriculum

2011: Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
2013: Postgraduaat manuele therapie Ugent

2015: Kinesiotaping
2016: Mulligan concept 

2018: Dry Needling

2019: Blood Flow Restriction training

2019: Revalidatie bij heup- knie- en schouderprothese

2020: Chronische pijn en centrale sensitisatie

In de loop der jaren heb ik ook nog meerdere kleinere workshops gevolgd

bottom of page